Wordpress hjemmeside
WordPress er det fortrukne værktøj når det kommer til hjemmesider. Jeg bygger dit nye site i et CMS system som er nemt og brugervenligt for dig at arbejde videre med. WordPress giver med deres mange moduler, et website som er fremtidssikret.

WordPress hjemmeside lavet efter brugeren og adfærd

Vi ved, at design er mere end blot et flot layout. Derfor tager jeg udgangspunkt i brugernes adfærd og fokuserer på, hvordan jeg kan skabe en god oplevelse og gøre det let for dem at finde det, de leder efter. Jeg tager med andre ord udgangspunkt i, hvordan målgruppen vil interagere med produktet og konstruerer designet ud fra det.

En aftale er en aftale

Jeg er dedikeret til at levere fremragende service og sørger altid for at overholde tidsfrister og budgetter. Mit mål er at hjælpe dig med at opnå succes gennem stærkt design, og jeg vil arbejde hårdt for at sikre, at du er tilfreds med det endelige resultat.

WordPress hjemmeside ydelser

Grafisk design

Grafisk design er min hjemmebane skal du have designet en hjemmeside, webshop, folder, magasin, brevpapir, plakater, logo og div. andre grafiske opgaver, så er jeg klar

Hjemmeside design

Jeg har specialiseret mig i elegante, brugervenlige websites, mit mål er altid webdesign med høj konverteringsrate, der er brugervenlig, moderne og let at vedligeholde.

E-commerce design

Jeg har mere end 14 års erfaring inden for e-handels design, til nogle af Danmarks største netbutikker.

UX design

Jeg designer altid efter jeres brugere, om det er konvertering på en webshop eller en opnå kontakt med en kunde via. hjemmeside, så er det altid brugeroplevelsen som er i fokus.

UI design

UI design er lige så vigtig som en gode brugeroplevelse, kunder skal nemt og sikkert vide hvor næste klik skal være, det tænker jeg over i alt design jeg laver.

Bedre konvertering

Vi har altid fokus på brugeroplevelsen, konverteringsrate og designer er altid mobilvenligt, dette giver de bedste muligheder for salg eller kontakt til nye kunder.

Flot og brugervenlig WordPress hjemmeside

Jeg har specialiseret mig i elegante, brugervenlige website og webshops. Min primære fokus er gode relationer mellem virksomheder og deres kunder med målbar værdi og online succes som resultat. Jeg leverer produkter, ydelser og web designs med modtageren i fokus. Denne tilgang til udarbejdelsen af alle former for materiale gør, at mit arbejde ofte skaber et bedre konvertering, og en bedre bundlinje.

Mobilvenlig hjemmeside

En mobiloptimaliseret hjemmeside vil have et responsivt design, der automatisk tilpasser sig størrelsen på enhedens skærm. Dette sikrer, at brugerne får en god oplevelse, uanset om de bruger en stor skærm eller en mindre skærm. Det vil også have en enklere navigation, der gør det nemmere for brugerne at finde det, de leder efter på hjemmesiden.

Ny WordPress hjemmeside? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe ☕👋

Ring på +45 60 60 30 70
Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS

 

Grafisk design der konverterer

Når kunderne forstår dit budskab bedre end tidligere. Når flere læser dine produkttekster. Når et webdesign går live med en omgående effekt, hvor flere besøgende end tidligere, agerer som vi gerne vil have dem til. Så ved jeg hvorfor jeg elsker mit job.

Godt design kan måles på bundlinjen

Vi ser det hver eneste dag – det lækre design. Vi ser det i websites, instore materialer eller tryksager. Måske lægger vi ikke engang mærke til hvor dejligt det føles, men vi bemærker det dybt inde. Det vækker følelser som tillid og tiltro.

Jeg kan bla. hjælpe dig med
Digital design
Webdesign
UX/UI
Websites
Visuel identitet
Kampagner
Brandstrategi
E-commerce
Grafisk design
Konceptudvikling
Art direction

Hvem er jeg så?

Jeg hedder Morten Messer 40 år, og ejer Pixelværkstedet som har speciale i webdesign, grafisk design og e-commerce design. Jeg har arbejdet i den grafiske branche i mere end 22 år, og har de sidste 16 år arbejdet med webdesign og har speciale i e-commerce design.

N

Fokus på brugeroplevelse

N

Du får én fast samarbejdspartner

N

Et ærligt og pålideligt samarbejdet

Det siger kunderne

De bedste anbefalinger til Pixelværkstedet, fantastisk kreativt, fornuftig pris og hurtig levering.

Morten Knudsen

Marketingdirektør, P. Christensen

Pixelværkstedet var allerede på første møde god til at forstå min virksomhed og sætte sig ind i vores behov. Tilbudet han gav var ”ramt lige i plet” og der var ingen betænkeligheder ved at give ham opgaven. Han har til fulde levet op til vores forventninger og jeg vil til en hver tid anbefale ham.

Per Frederiksen

Direktør, Wematch

Pixelværkstedet har et særdeles smagfuldt og enkelt visuelt udtryk, som vi i Dialog Data har nydt godt af ifm. designet af vores websites samt visuelle identitet. Pixelværkstedet er en effektiv, grundig, professionel og yderst behagelig og rimelig samarbejdspartner. Jeg giver Pixelværkstedet mine varmeste anbefalinger.

Sif Schønemann

Marketing Manager, Dialog Data

Test

Jeg er stolt over

Jeg er stolte over at kunne få lov til at samarbejde med så mange dygtige og kloge kunder, herunder ser du et udsnit af de kunder jeg har arbejdet sammen med de seneste par år.

Har du et projekt vi skal snakke om? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe.

Ring på +45 60 60 30 70
Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS