Grafisk design lavet efter brugeren og adfærd

Grafisk design er altså alfa og omega, når det kommer til at skabe en professionel og troværdig udstråling. Desuden er det også yderst vigtigt at anvende det rigtige sprog og den korrekte stil, som passer til brandet. Det er essentielt at skille sig ud fra konkurrenterne og skabe et unikt og personligt udtryk. Jeg kan hjælpe dig med at skabe dette unikke design, så det passer til netop dit firma.

Grafisk design lavet efter brugeren og adfærd

Vi ved, at design er mere end blot et flot layout. Derfor tager jeg udgangspunkt i brugernes adfærd og fokuserer på, hvordan jeg kan skabe en god oplevelse og gøre det let for dem at finde det, de leder efter. Jeg tager med andre ord udgangspunkt i, hvordan målgruppen vil interagere med produktet og konstruerer designet ud fra det.

En aftale er en aftale

Jeg er dedikeret til at levere fremragende service og sørger altid for at overholde tidsfrister og budgetter. Mit mål er at hjælpe dig med at opnå succes gennem stærkt design, og jeg vil arbejde hårdt for at sikre, at du er tilfreds med det endelige resultat.

Grafisk design ydelser

Grafisk design

Grafisk design er min hjemmebane skal du have designet en hjemmeside, webshop, folder, magasin, brevpapir, plakater, logo og div. andre grafiske opgaver, så er jeg klar

Hjemmeside design

Jeg har specialiseret mig i elegante, brugervenlige websites, mit mål er altid webdesign med høj konverteringsrate, der er brugervenlig, moderne og let at vedligeholde.

E-commerce design

Jeg har mere end 14 års erfaring inden for e-handels design, til nogle af Danmarks største netbutikker.

UX design

Jeg designer altid efter jeres brugere, om det er konvertering på en webshop eller en opnå kontakt med en kunde via. hjemmeside, så er det altid brugeroplevelsen som er i fokus.

UI design

UI design er lige så vigtig som en gode brugeroplevelse, kunder skal nemt og sikkert vide hvor næste klik skal være, det tænker jeg over i alt design jeg laver.

Bedre konvertering

Vi har altid fokus på brugeroplevelsen, konverteringsrate og designer er altid mobilvenligt, dette giver de bedste muligheder for salg eller kontakt til nye kunder.

Grafisk design

Jeg har specialiseret mig i elegante, brugervenlige website og webshops. Min primære fokus er gode relationer mellem virksomheder og deres kunder med målbar værdi og online succes som resultat. Jeg leverer produkter, ydelser og web designs med modtageren i fokus. Denne tilgang til udarbejdelsen af alle former for materiale gør, at mit arbejde ofte skaber et bedre konvertering, og en bedre bundlinje.

Jeg elsker at spørge, udfordre og overraske.

Design er jeg vilde med! Og gode til. Det er vigtigt, at design ikke bare bliver pynt, men får funktionerne og essensen frem i dit produkt eller din service. Design skal være flot med hamrende effektivt. Er det et tool, en app, et website eller en ny identitet, er jeg klar.

Ny visuel identitet? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe ☕👋

Ring på +45 60 60 30 70
Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS

 

Passioneret og erfaren grafisk designer

Min styrke ligger i min evne til at kombinere kreativitet med en solid forståelse for virksomhedens brand og strategi. Jeg har en stærk opmærksomhed på detaljer, og jeg sørger altid for at levere design, der er professionelle, enestående og effektive.

Jeg kan bla. hjælpe dig med
Digital design
Webdesign
UX/UI
Websites
Visuel identitet
Kampagner
Brandstrategi
E-commerce
Grafisk design
Konceptudvikling
Art direction

Hvem er jeg så?

Jeg hedder Morten Messer 40 år, og ejer Pixelværkstedet som har speciale i webdesign, grafisk design og e-commerce design. Jeg har arbejdet i den grafiske branche i mere end 22 år, og har de sidste 16 år arbejdet med webdesign og har speciale i e-commerce design.

N

Fokus på brugeroplevelse

N

Du får én fast samarbejdspartner

N

Et ærligt og pålideligt samarbejdet

Det siger kunderne

Vi har arbejdet sammen med Morten ved udarbejdelsen af et nyt design til vores webshop. Gennem hele forløbet var Morten en god sparringspartner og vi har været meget tilfredse for samarbejdet. Designet blev udført i høj kvalitet og leveret til tiden.

Lasse Hylleberg Sørensen

E-commerce Projektleder, sport24.dk

Pixelværkstedet var allerede på første møde god til at forstå min virksomhed og sætte sig ind i vores behov. Tilbudet han gav var ”ramt lige i plet” og der var ingen betænkeligheder ved at give ham opgaven. Han har til fulde levet op til vores forventninger og jeg vil til en hver tid anbefale ham.

Per Frederiksen

Direktør, Wematch

Morten har et særdeles smagfuldt og enkelt visuelt udtryk, som vi i Dialog Data har nydt godt af ifm. designet af vores websites samt visuelle identitet. Morten er en effektiv, grundig, professionel og yderst behagelig og rimelig samarbejdspartner. Jeg giver Morten mine varmeste anbefalinger.

Sif Schønemann

Marketing Manager, Dialog Data

Test

Jeg er stolt over

Jeg er stolte over at kunne få lov til at samarbejde med så mange dygtige og kloge kunder, herunder ser du et udsnit af de kunder jeg har arbejdet sammen med de seneste par år.

Har du et projekt vi skal snakke om? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe.

Ring på +45 60 60 30 70 Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS