E-commerce design

Jeg har speciale i e-commerce design, grafisk design og webdesign. Jeg har arbejdet i den grafiske branche siden år 2000 og har de sidste 16 år haft specielt fokus på e-commerce design. Et flot og brugervenlig e-commerce design har direkte indvirkning på din konverteringsrate og dine kunders oplevelse.

Design, der konverterer

Godt e-commerce design skal have en enkel navigation, der gør det nemt for kunderne at finde de produkter, de søger. Det er også vigtigt, at webshoppen har et attraktivt design, der fanger de besøgendes opmærksomhed og fastholder deres interesse. Farvevalg, typografi og billeder er alle vigtige elementer i e-commerce design, da de spiller en stor rolle i, hvordan dine produkter fremstår, og hvordan dine kunder opfatter din virksomhed.

En god brugeroplevelse

Brugeroplevelse eller UX (User Experience) er en afgørende faktor for enhver hjemmeside eller applikation. Det drejer sig om, hvordan dine besøgende interagerer med din hjemmeside og oplever det indhold, du tilbyder. En god brugeroplevelse kan øge engagement, loyalitet og tilfredshed hos dine brugere, hvilket kan føre til større forretningsmuligheder og vækst.

E-commerce design ydelser

Grafisk design

Grafisk design er min hjemmebane.
Skal du have designet en hjemmeside, webshop, folder, magasin, brevpapir, plakater, logo eller andre grafiske opgaver, så er jeg klar!

Hjemmesidedesign

Jeg har specialiseret mig i elegante, brugervenlige websites. Mit mål er altid webdesign med høj konverteringsrate, der er brugervenligt, moderne og let at vedligeholde.

E-commerce design

Jeg har mere end 14 års erfaring inden for e-handels design til nogle af Danmarks største netbutikker.

UX design

Jeg designer altid efter jeres brugere, om det er konvertering på en webshop eller en opnå kontakt med en kunde via. hjemmeside, så er det altid brugeroplevelsen som er i fokus.

UI design

UI design er lige så vigtigt som en god brugeroplevelse. Kunder skal nemt og sikkert vide, hvor næste klik skal være. Det tænker jeg over i alt design, jeg laver.

Bedre konvertering

Jeg har altid stort fokus på brugeroplevelse og konverteringsrate, og designer altid mobilvenligt.
Dette giver de bedste muligheder for salg eller kontakt til nye kunder.

Responsivt e-commerce design

Det er vigtigt med et responsivt design, der passer til både store og små skærme, da mange i dag bruger deres smartphones til at surfe på internettet. Ved at have en responsiv hjemmeside kan du sikre, at dine besøgende har en god oplevelse uanset, hvilken enhed de bruger.

Mobilvenlig hjemmeside

En mobiloptimaliseret webshop vil have et responsivt design, der automatisk tilpasser sig størrelsen på enhedens skærm. Dette sikrer, at brugerne får en god oplevelse, uanset om de bruger en stor skærm eller en mindre skærm. Det vil også have en enklere navigation, der gør det nemmere for brugerne at finde det, de leder efter på hjemmesiden.

Ny WordPress hjemmeside? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe 👋 ☕

Ring på +45 60 60 30 70
Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS

 

Grafisk design, der konverterer

Konverteringsoptimering handler om at øge antallet af besøgende, der konverterer til kunder på din hjemmeside. Dette kan omfatte handlinger såsom at foretage et køb, tilmelde sig nyhedsbrev, udfylde en formular eller læse mere om dit produkt eller din tjeneste.

God konverteringsoptimering starter med at forstå dine besøgendes adfærd og motivation. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvordan dine besøgende interagerer med din hjemmeside, og hvad der får dem til at handle.

Jeg kan bla. hjælpe dig med
Digital design
Webdesign
UX/UI
Websites
Visuel identitet
Kampagner
Brandstrategi
E-commerce
Grafisk design
Konceptudvikling
Art direction

Hvem er jeg så?

Jeg hedder Morten Messer og ejer Pixelværkstedet, som har speciale i webdesign, grafisk design og e-commerce design. Jeg har arbejdet i den grafiske branche i mere end 22 år. Gennem de sidste 16 år har jeg primært arbejdet med webdesign og specialiseret mig i e-commerce design.

N

Fokus på brugeroplevelse

N

Du får én fast samarbejdspartner

N

Et ærligt og pålideligt samarbejde

Det siger kunderne

Vi har arbejdet sammen med Morten ved udarbejdelsen af et nyt design til vores webshop. Gennem hele forløbet var Morten en god sparringspartner, og vi har været meget tilfredse med samarbejdet. Designet blev udført i høj kvalitet og leveret til tiden.

Lasse Hylleberg Sørensen

E-commerce Projektleder, sport24.dk

Jeg har brugt Pixelværkstedet til både mindre dagligdags opgaver og større projekter med opbygning af profil, website og webshop. Uanset hvilken opgave, tilbyder Morten værdifuld sparring, og leverer varen i en stil/tone som passer til de opgaver han får stillet. Uanset om det er til mindre sites eller store kendte brands, er Morten Messer en oplagt kandidat, som jeg altid anbefaler.

Lars Duelund Sørensen

CMO, Winefamly.dk

Morten har et særdeles smagfuldt og enkelt visuelt udtryk, som vi i Dialog Data har nydt godt af ifm. designet af vores websites samt visuelle identitet. Morten er en effektiv, grundig, professionel og yderst behagelig og rimelig samarbejdspartner. Jeg giver Morten mine varmeste anbefalinger.

Sif Schønemann

Marketing Manager, Dialog Data

Test

Jeg er stolt over

Jeg er stolt over at få lov til at samarbejde med så mange forskellige og spændende kunder! Herunder ser du et udsnit af de kunder, jeg har arbejdet sammen med de seneste par år.

Har du et projekt, vi skal snakke om? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe.

Ring på +45 60 60 30 70
Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS