Detajler, design & solidt grafisk håndværk

Pixelværkstedet hjælper dig med at få det bedste frem i dit brand. Med salgsfremmende grafisk design kommer du foran dine konkurrenter. Jeg designer alt fra visitkort til komplekse websites og webshops.

Grafisk design

Jeg har specialiseret mig i elegante, brugervenlige websites og webshops. Min primære fokus er gode relationer mellem virksomheder og deres kunder med målbar værdi og online succes som resultat. Jeg leverer produkter, ydelser og webdesigns med modtageren i fokus. Denne tilgang til udarbejdelsen af alle former for materiale gør, at mit arbejde ofte skaber et bedre konvertering, og en bedre bundlinje.

Jeg elsker at spørge, udfordre og overraske

Design er jeg vild med! Og god til . Det er vigtigt, at design ikke bare bliver pynt, men får funktionerne og essensen frem i dit produkt eller din service. Design skal være flot men hamrende effektivt. Er det et tool, en app, et website eller en ny identitet, er jeg klar på at hjælpe.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe med

Grafisk design

Grafisk design er min hjemmebane skal du have designet en hjemmeside, webshop, folder, magasin, brevpapir, plakater, logo og div. andre grafiske opgaver, så er jeg klar

Hjemmeside design

Jeg har specialiseret mig i elegante, brugervenlige websites, mit mål er altid webdesign med høj konverteringsrate, der er brugervenlig, moderne og let at vedligeholde.

E-commerce design

Jeg har mere end 10 års erfaring inden for e-handels design, til nogle af Danmarks største netbutikker.

UX design

Jeg designer altid efter jeres brugere, om det er konvertering på en webshop eller en opnå kontakt med en kunde via. hjemmeside, så er det altid brugeroplevelsen som er i fokus.

UI design

UI design er lige så vigtig som en gode brugeroplevelse, kunder skal nemt og sikkert vide hvor næste klik skal være, det tænker jeg over i alt design jeg laver.

Bedre konvertering

Vi har altid fokus på brugeroplevelsen, konverteringsrate og designer er altid mobilvenligt, dette giver de bedste muligheder for salg eller kontakt til nye kunder.

Det siger kunderne

Vi har arbejdet sammen med Morten ved udarbejdelsen af et nyt design til vores webshop. Gennem hele forløbet var Morten en god sparringspartner og vi har været meget tilfredse for samarbejdet. Designet blev udført i høj kvalitet og leveret til tiden.

Lasse Hylleberg Sørensen

E-commerce Projektleder, sport24.dk

Jeg har brugt Pixelværkstedet til både mindre dagligdags opgaver og større projekter med opbygning af profil, website og webshop. Uanset hvilken opgave, tilbyder Morten værdifuld sparring, og leverer varen i en stil/tone som passer til de opgaver han får stillet. Uanset om det er til mindre sites eller store kendte brands, er Morten Messer en oplagt kandidat, som jeg altid anbefaler.

Lars Duelund Sørensen

CMO, Winefamly.dk

Hvem er jeg så?

Jeg hedder Morten Messer 40 år, og ejer Pixelværkstedet som har speciale i webdesign, grafisk design og e-commerce design. Jeg har arbejdet i den grafiske branche i mere end 22 år, og har de sidste 16 år arbejdet med webdesign og har speciale i e-commerce design.

N

Fokus på brugeroplevelse

N

Du får én fast samarbejdspartner

N

Et ærligt og pålideligt samarbejde

Jeg kan bla. hjælpe dig med

Digital design
Webdesign
UX/UI
Websites
Visuel identitet
Kampagner
Brandstrategi
E-commerce
Grafisk design
Konceptudvikling
Art direction

Grafisk design der konverterer

Når kunderne forstår dit budskab bedre end tidligere. Når flere læser dine produkttekster. Når et webdesign går live med en omgående effekt, hvor flere besøgende end tidligere, agerer som vi gerne vil have dem til. Så ved jeg hvorfor jeg elsker mit job.

Godt design kan måles på bundlinjen

Vi ser det hver eneste dag – det lækre design. Vi ser det i websites, instore materialer eller tryksager. Måske lægger vi ikke engang mærke til hvor dejligt det føles, men vi bemærker det dybt inde. Det vækker følelser som tillid og tiltro.

Udvalgte cases

Test

Har du et projekt vi skal snakke om? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe.

Ring på +45 60 60 30 70
Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS