Skab en stærk visuel identitet for dit brand

Dit brands visuelle identitet er en af ​​de mest afgørende faktorer i at etablere en stærk brandtilstedeværelse. Det omfatter alt fra dit logo og farveskema til typografi og billedstil.

Lad mig hjælpe dig med at skabe en stærk visuel identitet

Jeg har 20 års erfaring med at skabe stærke og unikke visuelle identiteter til mine kunder. Lad mig hjælpe dig med at skille dig ud fra dine konkurrenter og forbedre din visuelle identitet.

Visuel identitet øger genkendelsen

Mit mål er at skabe en visuel identitet, der afspejler dine virksomheds værdier og mål. Jeg arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at dit brand står stærkt og bliver husket.

Visuel identitet ydelser

Grafisk design

Grafisk design er min hjemmebane skal du have designet en hjemmeside, webshop, folder, magasin, brevpapir, plakater, logo og div. andre grafiske opgaver, så er jeg klar

Hjemmeside design

Jeg har specialiseret mig i elegante, brugervenlige websites, mit mål er altid webdesign med høj konverteringsrate, der er brugervenlig, moderne og let at vedligeholde.

E-commerce design

Jeg har mere end 14 års erfaring inden for e-handels design, til nogle af Danmarks største netbutikker.

UX design

Jeg designer altid efter jeres brugere, om det er konvertering på en webshop eller en opnå kontakt med en kunde via. hjemmeside, så er det altid brugeroplevelsen som er i fokus.

UI design

UI design er lige så vigtig som en gode brugeroplevelse, kunder skal nemt og sikkert vide hvor næste klik skal være, det tænker jeg over i alt design jeg laver.

Bedre konvertering

Vi har altid fokus på brugeroplevelsen, konverteringsrate og designer er altid mobilvenligt, dette giver de bedste muligheder for salg eller kontakt til nye kunder.

Forbedr dit professionelle udtryk med en stærk visuel identitet

En stærk visuel identitet kan hjælpe med at forbedre dit brand og tillid hos dine kunder. Det kan også hjælpe med at styrke din virksomheds troværdighed og gøre det nemmere for kunderne at huske dig.

Forbedr jeres visuelle profil

Ved at have en unik og gennemtænkt visuel identitet kan du skille dig ud fra din konkurrence og vække opmærksomhed hos dine potentielle kunder.

Ny visuel identitet? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe ☕👋

Ring på +45 60 60 30 70
Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS

 

Visuel identitet øger genkendelsen

Farver og fonte, der associeres med en virksomhed, er en meget vigtig del af dets visuelle identitet. Farveskemaet og skrifttyperne, man vælger, har stor betydning, da det kan hjælpe med at gøre virksomheden genkendelig. Derfor er det afgørende at få rådgivning fra eksperter, såsom mig, for at træffe en informeret beslutning om jeres udtryk.

Jeg kan bla. hjælpe dig med
Digital design
Webdesign
UX/UI
Websites
Visuel identitet
Kampagner
Brandstrategi
E-commerce
Grafisk design
Konceptudvikling
Art direction

Hvem er jeg så?

Jeg hedder Morten Messer 40 år, og ejer Pixelværkstedet som har speciale i webdesign, grafisk design og e-commerce design. Jeg har arbejdet i den grafiske branche i mere end 22 år, og har de sidste 16 år arbejdet med webdesign og har speciale i e-commerce design.

N

Fokus på brugeroplevelse

N

Du får én fast samarbejdspartner

N

Et ærligt og pålideligt samarbejdet

Det siger kunderne

Vi har arbejdet sammen med Morten ved udarbejdelsen af et nyt design til vores webshop. Gennem hele forløbet var Morten en god sparringspartner og vi har været meget tilfredse for samarbejdet. Designet blev udført i høj kvalitet og leveret til tiden.

Lasse Hylleberg Sørensen

E-commerce Projektleder, sport24.dk

Pixelværkstedet var allerede på første møde god til at forstå min virksomhed og sætte sig ind i vores behov. Tilbudet han gav var ”ramt lige i plet” og der var ingen betænkeligheder ved at give ham opgaven. Han har til fulde levet op til vores forventninger og jeg vil til en hver tid anbefale ham.

Per Frederiksen

Direktør, Wematch

Morten har et særdeles smagfuldt og enkelt visuelt udtryk, som vi i Dialog Data har nydt godt af ifm. designet af vores websites samt visuelle identitet. Morten er en effektiv, grundig, professionel og yderst behagelig og rimelig samarbejdspartner. Jeg giver Morten mine varmeste anbefalinger.

Sif Schønemann

Marketing Manager, Dialog Data

Test

Jeg er stolt over

Jeg er stolte over at kunne få lov til at samarbejde med så mange dygtige og kloge kunder, herunder ser du et udsnit af de kunder jeg har arbejdet sammen med de seneste par år.

Har du et projekt vi skal snakke om? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe.

Ring på +45 60 60 30 70 Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS