Responsiv hjemmeside, der fungerer optimalt på enhver enhed

Med en responsiv hjemmeside kan dine besøgende nemt få adgang til din hjemmeside fra enheder af enhver størrelse, herunder smartphones, tablets og stationære computere.

Forbedr brugeroplevelsen med en responsiv hjemmeside

Mere end halvdelen af ​​alle internetbrugere benytter en smartphone til at surfe på internettet. Med en responsiv hjemmeside kan du nå ud til en større målgruppe og øge din online tilstedeværelse.

Responsiv hjemmeside design

Hos Pixelværkstedet, fokuserer jeg på at designe responsiv hjemmesider, der giver dine besøgende en optimal brugeroplevelse på enhver enhed. Lad mig hjælpe dig med at nå flere potentielle kunder og forbedre din online tilstedeværelse.

Responsive hjemmeside ydelser

Grafisk design

Grafisk design er min hjemmebane skal du have designet en hjemmeside, webshop, folder, magasin, brevpapir, plakater, logo og div. andre grafiske opgaver, så er jeg klar

Hjemmeside design

Jeg har specialiseret mig i elegante, brugervenlige websites, mit mål er altid webdesign med høj konverteringsrate, der er brugervenlig, moderne og let at vedligeholde.

E-commerce design

Jeg har mere end 14 års erfaring inden for e-handels design, til nogle af Danmarks største netbutikker.

UX design

Jeg designer altid efter jeres brugere, om det er konvertering på en webshop eller en opnå kontakt med en kunde via. hjemmeside, så er det altid brugeroplevelsen som er i fokus.

UI design

UI design er lige så vigtig som en gode brugeroplevelse, kunder skal nemt og sikkert vide hvor næste klik skal være, det tænker jeg over i alt design jeg laver.

Bedre konvertering

Vi har altid fokus på brugeroplevelsen, konverteringsrate og designer er altid mobilvenligt, dette giver de bedste muligheder for salg eller kontakt til nye kunder.

Webdesign der skaber bundlinje

Designet på en hjemmeside kan være afgørende for, om en besøgende vender tilbage eller ej. Det skal fange deres opmærksomhed, være brugervenligt og give en klar idé om, hvad hjemmesiden og virksomheden har at tilbyde. Farver, typografi, billeder og layout er alle elementer, der spiller sammen for at skabe en samlet oplevelse for besøgende.

Mobilvenlig hjemmeside

En mobiloptimaliseret hjemmeside vil have et responsivt design, der automatisk tilpasser sig størrelsen på enhedens skærm. Dette sikrer, at brugerne får en god oplevelse, uanset om de bruger en stor skærm eller en mindre skærm. Det vil også have en enklere navigation, der gør det nemmere for brugerne at finde det, de leder efter på hjemmesiden.  

Lad mig skabe en responsive hjemmeside der konverterer nye kunder 

Ring på +45 60 60 30 70
Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS

 

Form og funktion

Funktionaliteten på en hjemmeside er lige så afgørende. Det skal være nemt at navigere, hurtigt at load og responsivt på tværs af enheder. En hjemmeside, der er nem at bruge og hurtig at load, vil føre til en positiv oplevelse for besøgende og kan også påvirke deres beslutning om at købe eller engagere sig med virksomheden.

Jeg kan bla. hjælpe dig med
Digital design
Webdesign
UX/UI
Websites
Visuel identitet
Kampagner
Brandstrategi
E-commerce
Grafisk design
Konceptudvikling
Art direction

Hvem er jeg så?

Jeg hedder Morten Messer 40 år, og ejer Pixelværkstedet som har speciale i webdesign, grafisk design og e-commerce design. Jeg har arbejdet i den grafiske branche i mere end 22 år, og har de sidste 16 år arbejdet med webdesign og har speciale i e-commerce design.

N

Fokus på brugeroplevelse

N

Du får én fast samarbejdspartner

N

Et ærligt og pålideligt samarbejdet

Det siger kunderne

Vi har arbejdet sammen med Morten ved udarbejdelsen af et nyt design til vores webshop. Gennem hele forløbet var Morten en god sparringspartner og vi har været meget tilfredse for samarbejdet. Designet blev udført i høj kvalitet og leveret til tiden.

Lasse Hylleberg Sørensen

E-commerce Projektleder, sport24.dk

Pixelværkstedet var allerede på første møde god til at forstå min virksomhed og sætte sig ind i vores behov. Tilbudet han gav var ”ramt lige i plet” og der var ingen betænkeligheder ved at give ham opgaven. Han har til fulde levet op til vores forventninger og jeg vil til en hver tid anbefale ham.

Per Frederiksen

Direktør, Wematch

Morten har et særdeles smagfuldt og enkelt visuelt udtryk, som vi i Dialog Data har nydt godt af ifm. designet af vores websites samt visuelle identitet. Morten er en effektiv, grundig, professionel og yderst behagelig og rimelig samarbejdspartner. Jeg giver Morten mine varmeste anbefalinger.

Sif Schønemann

Marketing Manager, Dialog Data

Test

Jeg er stolt over

Jeg er stolte over at kunne få lov til at samarbejde med så mange dygtige og kloge kunder, herunder ser du et udsnit af de kunder jeg har arbejdet sammen med de seneste par år.

Har du et projekt vi skal snakke om? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe.

Ring på +45 60 60 30 70 Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS