Optimer din online tilstedeværelse med en brugervenlig hjemmeside

Et godt hjemmeside design skal fokusere på indholdet og give dine besøgende en nem og intuitiv måde at finde det på. Dette omfatter der er tænkt over indhold og en attraktiv visuel stil, der fremhæver dit indhold og skaber konverteringer. Jeg kan hjælpe dig hele vejen.

Få mere end bare et flot design – få en hjemmeside der rent faktisk konverterer

Designet på en hjemmeside kan være afgørende for, om en besøgende vender tilbage eller ej. Det skal fange deres opmærksomhed, være brugervenligt og give en klar idé om, hvad hjemmesiden og virksomheden har at tilbyde. Farver, typografi, billeder og layout er alle elementer, der spiller sammen for at skabe en samlet oplevelse for besøgende.

Hjemmeside design 

Funktionaliteten på en hjemmeside er lige så afgørende. Det skal være nemt at navigere, hurtigt at load og responsivt på tværs af enheder. En hjemmeside, der er nem at bruge og hurtig at load, vil føre til en positiv oplevelse for besøgende og kan også påvirke deres beslutning om at købe eller engagere sig med virksomheden.

Webdesign ydelser

Grafisk design

Grafisk design er min hjemmebane skal du have designet en hjemmeside, webshop, folder, magasin, brevpapir, plakater, logo og div. andre grafiske opgaver, så er jeg klar

Hjemmeside design

Jeg har specialiseret mig i elegante, brugervenlige websites, mit mål er altid webdesign med høj konverteringsrate, der er brugervenlig, moderne og let at vedligeholde.

E-commerce design

Jeg har mere end 14 års erfaring inden for e-handels design, til nogle af Danmarks største netbutikker.

UX design

Jeg designer altid efter jeres brugere, om det er konvertering på en webshop eller en opnå kontakt med en kunde via. hjemmeside, så er det altid brugeroplevelsen som er i fokus.

UI design

UI design er lige så vigtig som en gode brugeroplevelse, kunder skal nemt og sikkert vide hvor næste klik skal være, det tænker jeg over i alt design jeg laver.

Bedre konvertering

Vi har altid fokus på brugeroplevelsen, konverteringsrate og designer er altid mobilvenligt, dette giver de bedste muligheder for salg eller kontakt til nye kunder.

Brug design til at øge dine konverteringer og forbedre din online tilstedeværelse

I alt er websitet og designet en central del af virksomhedens online tilstedeværelse. Det er vigtigt at investere i et professionelt design, der både ser godt ud og fungerer optimalt for at skabe en positiv oplevelse for besøgende og styrke virksomhedens online tilstedeværelse.

Mobilvenlig hjemmeside

En mobiloptimaliseret hjemmeside vil have et responsivt design, der automatisk tilpasser sig størrelsen på enhedens skærm. Dette sikrer, at brugerne får en god oplevelse, uanset om de bruger en stor skærm eller en mindre skærm. Det vil også have en enklere navigation, der gør det nemmere for brugerne at finde det, de leder efter på hjemmesiden.  

Lad mig skabe en brugervenlig hjemmeside der konverterer nye kunder. 

Ring på +45 60 60 30 70 Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS

 

Grafisk design der konverterer

Når kunderne forstår dit budskab bedre end tidligere. Når flere læser dine produkttekster. Når et webdesign går live med en omgående effekt, hvor flere besøgende end tidligere, agerer som vi gerne vil have dem til. Så ved jeg hvorfor jeg elsker mit job.

Godt design kan måles på bundlinjen

Vi ser det hver eneste dag – det lækre design. Vi ser det i websites, instore materialer eller tryksager. Måske lægger vi ikke engang mærke til hvor dejligt det føles, men vi bemærker det dybt inde. Det vækker følelser som tillid og tiltro.

Jeg kan bla. hjælpe dig med
Digital design
Webdesign
UX/UI
Websites
Visuel identitet
Kampagner
Brandstrategi
E-commerce
Grafisk design Konceptudvikling Art direction

Hvem er jeg så?

Jeg hedder Morten Messer 40 år, og ejer Pixelværkstedet som har speciale i webdesign, grafisk design og e-commerce design. Jeg har arbejdet i den grafiske branche i mere end 22 år, og har de sidste 16 år arbejdet med webdesign og har speciale i e-commerce design.

N

Fokus på brugeroplevelse

N

Du får én fast samarbejdspartner

N

Et ærligt og pålideligt samarbejdet

Det siger kunderne

Vi har arbejdet sammen med Morten ved udarbejdelsen af et nyt design til vores webshop. Gennem hele forløbet var Morten en god sparringspartner og vi har været meget tilfredse for samarbejdet. Designet blev udført i høj kvalitet og leveret til tiden.

Lasse Hylleberg Sørensen

E-commerce Projektleder, sport24.dk

Jeg har brugt Pixelværkstedet til både mindre dagligdags opgaver og større projekter med opbygning af profil, website og webshop. Uanset hvilken opgave, tilbyder Morten værdifuld sparring, og leverer varen i en stil/tone som passer til de opgaver han får stillet. Uanset om det er til mindre sites eller store kendte brands, er Morten Messer en oplagt kandidat, som jeg altid anbefaler.

Lars Duelund Sørensen

CMO, Winefamly.dk

Morten har et særdeles smagfuldt og enkelt visuelt udtryk, som vi i Dialog Data har nydt godt af ifm. designet af vores websites samt visuelle identitet. Morten er en effektiv, grundig, professionel og yderst behagelig og rimelig samarbejdspartner. Jeg giver Morten mine varmeste anbefalinger.

Sif Schønemann

Marketing Manager, Dialog Data

Test

Jeg er stolt over

Jeg er stolte over at kunne få lov til at samarbejde med så mange dygtige og kloge kunder, herunder ser du et udsnit af de kunder jeg har arbejdet sammen med de seneste par år.

Har du et projekt vi skal snakke om? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe.

Ring på +45 60 60 30 70 Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS