Søger du anerkendt freelance designer
der engagerer sig 100% i samarbejdet?

Jeg designer professionelle webløsninger med fokus på design og brugervenlighed. Jeg har arbejdet med digitale løsninger de sidste 10 år og har mere end 19 års erfaring i den grafisk branche. Jeg er særligt dygtig til at skabe sammenhæng mellem design, synlighed, trafik og konvertering, så det går op i en højere enhed og bidrager til øget omsætning, vækst og bedre brugeroplevelse.

Grafisk design

Vi har specialiseret os i elegante, brugervenlige website og webshops. Vores primære fokus er gode relationer mellem virksomheder og deres kunder med målbar værdi og online succes som resultat. Vi leverer produkter, ydelser og web designs med modtageren i fokus. Denne tilgang til udarbejdelsen af alle former for materiale gør, at vores arbejde ofte skaber et bedre konvertering, og en bedre bundlinje.

Vi elsker at spørge, udfordre og overraske.

Design er vi vilde med! Og gode til . Det er vigtigt, at design ikke bare bliver pynt, men får funktionerne og essensen frem i dit produkt eller din service. Design skal være flot med hammrende effektivt. Er det et tool, en app, et website eller en ny identitet, er vi på.

UI/UX design er ligesom en joke, hvis du skal forklare det, så virker det ikke.

Grafisk design der konverterer

Når kunderne forstår dit budskab bedre end tidligere. Når flere læser dine produkttekster. Når et webdesign går live med en omgående effekt, hvor flere besøgende end tidligere, agerer som vi gerne vil have dem til. Så ved vi hvorfor vi elsker vores job.

Godt design kan måles på bundlinjen

Vi ser det hver eneste dag – det lækre design. Vi ser det i websites, instore materialer eller tryksager. Måske lægger vi ikke engang mærke til hvor dejligt det føles, men vi bemærker det dybt inde. Det vækker følelser som tillid og tiltro.

Vi kan bla. hjælpe dig med
Digital design
Webdesign
UX/UI
Websites
Visuel identitet
Kampagner
Brandstrategi
E-commerce
Grafisk design Konceptudvikling Art direction

Har du et projekt vi skal snakke om? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe.

Ring på +45 60 60 30 70
Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS