Anerkendt freelance grafiker i Kolding, der engagerer sig 100% i samarbejdet

Jeg designer professionelle webløsninger med fokus på design og brugervenlighed. Jeg har arbejdet med digitale løsninger i over 10 år og har mere end 22 års erfaring i den grafiske branche. Jeg er særligt dygtig til at skabe sammenhæng mellem design, synlighed, trafik og konvertering, så det går op i en højere enhed og bidrager til øget omsætning, vækst og bedre brugeroplevelser.

Lad mig hjælpe dig med at skabe en stærk visuel identitet

Jeg har 20 års erfaring med at skabe stærke og unikke visuelle identiteter til mine kunder.
Lad mig hjælpe dig med at skille dig ud fra dine konkurrenter og forbedre din visuelle identitet.

Kreativ enmandshær

Jeg tilbyder en personlig tilgang og et tæt samarbejde med mine kunder. Jeg er fleksibel og tilgængelig, og du slipper desuden for at betale for dyre mellemled – du snakker direkte med håndværkeren.

Jeg kan hjælpe med

Grafisk design

Grafisk design er min hjemmebane skal du have designet en hjemmeside, webshop, folder, magasin, brevpapir, plakater, logo og div. andre grafiske opgaver, så er jeg klar

Hjemmeside design

Jeg har specialiseret mig i elegante, brugervenlige websites, mit mål er altid webdesign med høj konverteringsrate, der er brugervenlig, moderne og let at vedligeholde.

E-commerce design

Jeg har mere end 14 års erfaring inden for e-handels design, til nogle af Danmarks største netbutikker.

UX design

Jeg designer altid efter jeres brugere, om det er konvertering på en webshop eller en opnå kontakt med en kunde via. hjemmeside, så er det altid brugeroplevelsen som er i fokus.

UI design

UI design er lige så vigtig som en gode brugeroplevelse, kunder skal nemt og sikkert vide hvor næste klik skal være, det tænker jeg over i alt design jeg laver.

Bedre konvertering

Vi har altid fokus på brugeroplevelsen, konverteringsrate og designer er altid mobilvenligt, dette giver de bedste muligheder for salg eller kontakt til nye kunder.

Forbedr dit professionelle udtryk med en stærk visuel identitet

En stærk visuel identitet kan hjælpe med at forbedre dit brand og din tillid hos kunderne. Det kan også hjælpe med at styrke din virksomheds troværdighed og gøre det nemmere for kunderne at huske dig.

Flot og brugervenlig WordPress hjemmeside

Jeg har specialiseret mig i elegante, brugervenlige websites og webshops. Mit primære fokus er gode relationer mellem virksomheder og deres kunder, med målbar værdi og online succes som resultat. Jeg leverer produkter, ydelser og webdesigns med modtageren i fokus. Denne tilgang til udarbejdelsen af alle former for materiale gør, at mit arbejde ofte skaber en bedre konvertering og en bedre bundlinje.

Ny visuel identitet? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe ☕👋

Ring på +45 60 60 30 70
Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS

 

Webdesign der skaber bundlinje

Designet på en hjemmeside kan være afgørende for, om en besøgende vender tilbage eller ej. Det skal fange deres opmærksomhed, være brugervenligt og give en klar idé om, hvad hjemmesiden og virksomheden har at tilbyde. Farver, typografi, billeder og layout er alle elementer, der spiller sammen for at skabe en samlet oplevelse for de besøgende.

Jeg kan bla. hjælpe dig med
Digital design
Webdesign
UX/UI
Websites
Visuel identitet
Kampagner
Brandstrategi
E-commerce
Grafisk design
Konceptudvikling
Art direction

Hvem er jeg så?

Jeg hedder Morten Messer 40 år, og ejer Pixelværkstedet som har speciale i webdesign, grafisk design og e-commerce design. Jeg har arbejdet i den grafiske branche i mere end 22 år, og har de sidste 16 år arbejdet med webdesign og har speciale i e-commerce design.

N

Fokus på brugeroplevelse

N

Du får én fast samarbejdspartner

N

Et ærligt og pålideligt samarbejdet

Det siger kunderne

Vi har arbejdet sammen med Morten ved udarbejdelsen af et nyt design til vores webshop. Gennem hele forløbet var Morten en god sparringspartner, og vi har været meget tilfredse med samarbejdet. Designet blev udført i høj kvalitet og leveret til tiden.

Lasse Hylleberg Sørensen

E-commerce Projektleder, sport24.dk

Pixelværkstedet var allerede på første møde god til at forstå min virksomhed og sætte sig ind i vores behov. Tilbudet han gav var ”ramt lige i plet” og der var ingen betænkeligheder ved at give ham opgaven. Han har til fulde levet op til vores forventninger og jeg vil til en hver tid anbefale ham.

Per Frederiksen

Direktør, Wematch

Morten har et særdeles smagfuldt og enkelt visuelt udtryk, som vi i Dialog Data har nydt godt af ifm. designet af vores websites samt visuelle identitet. Morten er en effektiv, grundig, professionel og yderst behagelig og rimelig samarbejdspartner. Jeg giver Morten mine varmeste anbefalinger.

Sif Schønemann

Marketing Manager, Dialog Data

Udvalgte cases

Test

Jeg er stolt over

Jeg er stolte over at kunne få lov til at samarbejde med så mange dygtige og kloge kunder, herunder ser du et udsnit af de kunder jeg har arbejdet sammen med de seneste par år.

Har du et projekt, vi skal snakke om? Så ring eller kom forbi til en kop kaffe.

Ring på +45 60 60 30 70
Skriv til mail@pixelvaerkstedet.dk

Morten Messer, ejer Pixelværkstedet ApS