Webdesign

Designet med solidt grafisk håndværk

Det kan jeg hjælpe med?

Har I spørgsmål til hvordan vi kan få glæde og gavn af hinanden, så spørg mig.

Webdesign

Husk at din hjemmeside er et spejl af din virksomhed! Og vigtigst er, at sitet hele tiden opleves som dynamisk og levende af dine besøgende kunder. En hjemmeside kræver tid, fokus, vedligeholdelse og udvikling for at kunne levere resultater.

UI/Design

Design er jeg vilde med! Og gode til . Det er vigtigt, at design ikke bare bliver pynt, men får funktionerne og essensen frem i dit produkt eller din service. Design skal være flot med hammrende effektivt. Er det et tool, en app, et website eller en ny identitet, er jeg på. 

Wordpress website

WordPress er det fortrukne værktøj når det kommer til hjemmesider. Jeg bygger dit nye site i et CMS system som er nemt og brugernemligt for dig at arbejde videre med. WordPress giver med deres mange moduler, et website som er fremtidssikret.

Mere end 20 års erfaring

De fleste vil kalde mig kreativ, men jeg ser mig selv som håndværker. Den kreative proces består af et nøje tilrettelagt flow af elementer. Det er værktøjer som sikrer, at mit design ikke bare er pænt. Det er også hamrende effektivt.

Godt design kan måles på bundlinje

Vi ser det hver eneste dag – det lækre design. Vi ser det i websites, instore materialer eller tryksager. Måske lægger vi ikke engang mærke til hvor dejligt det føles, men vi bemærker det dybt inde. Det vækker følelser som tillid og tiltro.  

Grafisk design der konverterer

Når kunderne forstår dit budskab bedre end tidligere. Når flere læser dine produkttekster. Når et webdesign går live med en omgående effekt, hvor flere besøgende end tidligere, agerer som vi gerne vil have dem til. Så ved jeg hvorfor jeg elsker mit job.  

Seneste arbejde

Jeg forsøger løbende at uploade mit nyeste arbejde.

Brug for hjælp?

Skal jeg hjælpe dig med dit næste projekt